Nu er vores nye forum endelig klar til at blive taget i brug og alle betalende medlemmer i 2016 har fået tildelt et brugernavn og en adgangskode. Man logger på forum ved at vælge NYT FORUM øverst på hjemmesiden og vælge “Log in” i den blå boks.

Dit brugernavn er dit fornavn og efternavn som det er oplyst ved tilmelding til VHG. Dog kan systemet ikke håndtere æ, ø og å som staves henholdsvis ae, oe og aa. Nogle få er oprettet med to fornavne. Disse vil modtage en direkte mail på dette. Som adgangskode er alle tildelt samme fra start. Når du er logget på bedes du ændre din adgangskode til et som kun du kender. Den fra start tildelte adgangskode er: vhg1234

Eksempel på login

Brugernavn: Martin Hansen
Adgangskode: vhg1234

Ændring af adgangskode

Når du er logget ind kan du ændre din adgangskode til en kode kun du kender. Dette gøres ved at klikke på “VHG Cykelsport” i øverste venstre hjørne på siden. Vælg “kontrolpanel”. Vælg “Profil”. Rul ned på siden og vælg “Generer adgangskode”. Systemet genererer nu en ny kode, men du skriver oven i dette med den kode som du ønsker at benytte. Vælg “Opdater profil” nederst på siden.

For at vende tilbage til hjemmesiden og forum vælges “VHG Cykelsport” i øverste venstre hjørne igen.

I det nye forum kan alle læse indlæg uanset login eller ej, men man skal være oprettet i forum for at kunne oprette eller kommentere på indlæg.

Ved spørgsmål omkring oprettelse, ændring af adgangskode m.m. er du velkommen til at kontakte Kitt Rasmussen på kitt@v-h-g.dk